Kalligrafie - Boekbinden - Papier - Bedrijfsboodschap
Actie geldig bij bestellingen voor 13 November 2017 :
Monica Langwe – Boekjes maken.
Boekjes, mappen en dozen.
Oktober 2017 Paperback met dubbel omslag  112 + 8 pagina’s  - Uitgeverij Forte  € 24.99

In dit prachtige boek laat Monica Langwe zien hoe je het oude ambacht van boekbinden op een nieuwe eigentijdse manier kunt toepassen. De boekjes, mappen en doosjes die ze maakt zijn zo mooi, dat je meteen met papier en garen aan de slag wilt gaan. Stijlvolle notitieboekjes met geschept papier en een leren band, handige mappen of mooi gekleurde doosjes met deksels : ze worden allemaal duidelijk omschreven en helder uitgelegd met foto’s en stap-voor-stap instructies. Zo kun je zelfs met de wat meer .ingewikkelde projecten vol vertrouwen aan de slag.  Boekjes maken is zelf ook een bijzonder boek, met een verborgen ringband en een omslag dat om het hele boekje geslagen wordt. De laatste pagina’s van het boek zijn monsters van verschillende papiersoorten, die je kunt gebruiken bij het maken van de projecten.


Het boek komt in de tweede helft van oktober van de pers. Reserveer nu alvast uw exemplaar en ik zorg, dat u op de Boekkunstbeurs in Leiden niet teleurgesteld wordt.

 Voor diegenen, die niet naar Leiden kunnen komen heb ik besloten de verzendkosten  binnen Nederland  voor mijn rekening te nemen.

( Buiten Nederland verzendkosten op aanvraag  )

Dit aanbod is geldig voor bestellingen, die voor 13 November zijn geplaatst.


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint